//Tachaa story♥ Nzatul Ntasha Nsarudin ♥

 photo ce467b4f-463c-4a84-9154-35a6e4866a5f_zpsghbnhbwp.jpg

  • Hi, I'm Nazatul Natasha Nasarudin ♥


  •  photo 044d77fb-6e8b-47fd-b3ea-0c0cf80ac1bc_zps51lnploa.jpg

  • Totally in love with him, Amirul Nazrin ♥


  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Amirul Nazrin♥
    20150430 | 0 Comments

    Hi Amirul Nazrin!
    So, here the story between us. hiks, Kenal since minggu MTS. Well, masetu bosan so guna people nearby hahahahaha okay why not an em masetu gwa single. well both of us johorean. belajar kat tempat orang, mestilah kena cari gang gak hehehehehe. tapi masetu kenal sebagai seorang kawan. tiada apa apa yang istimewa. even masetu ada perasaan, sokay i keep it. perasaan sayang yang sekarang sedia ada dalam hati ni hari demi hari semakin bertambah. he treat me right, dan dia mempunyai ciri ciri yang tasha nak since dulu. guest what? PEMALU && MANJA hiks yeyy! sebab tasha dah biasa di manja kan, lagi lagi duduk kt rumah em dan nak dapat boyfriend yang sama sifat dgn diri ni memang susah. ((biy, thanks for being part of me. hari demi hari ai bahagia tau hehehe, then biy tengkiu sebab sentiasa layankan kerenah sayang berangan itu, ini. haih i'm so lucky to have you la biy em can't describe by word how lucky am i. sayang sangattttt))


    So biy decide 22 june 2014 as our anniversary yes, the date we know each other. kira nak cerita pasal tahap kesabaran tasha pendamkan perasaan suka dan sayang ni em em lama gak la hahahaha banyak makan hati jgk. biasalah, kita minat orang yang pemalu kan. Nak kata jumpa selalu pun tidak. satu poli, satu jabatan, satu negeri, tapi em memang jarang la nak bertembung. lagi lagi bila dicari cari. so ai decide untuk tidak mencari dia setiap pagi. tapiiiiiiiiii bila tak mencari, haih selalu sangat muncul depan mata tau. sampai satu tahap, punyalah minat dan tertarik dengan sifat dia, tasha decide untuk gelarkan dia as "Jodoh" so bila nampak dia, walaupun daripada jarak jauh, i will be like "eeeeeeeeeeeeee jodohhhhhhh" ((punyalah gedik nak mampus hahahahahahaha)) that so me. day by day tasha tetap meminati dia secara diam. pernah stop minat dia tu pun sebab ai ada boyprenn kan. so bila dah break up tu em em chance nak rapat semula tu mungkin ada hehehehehehehe *gelak gedik*


    Okay now cerita macam mana tasha start rapat semula dgn dia. hahahahaha okay, a day before final. tasha send spot soalan agama dkt dia. yes, masih segar diingatan. at first mmg tak mahu pun ws dia sebab masatu mmg dah give up hahahaha yela, last contact dia, dia tak reply pun ws tashaa!!!!!!!! eeeeeee mmg la sangat geram masatu. tapi hahahahaha yela, tkpeee. nak sama sama berjaya kan. tabahkan hati jelaaa ws ni. ((padahal ws sambil pejam mata sebab redha jelaaa kang dia tak reply ws aku yg kecewaa)) hahaha okay suddenly dia reply ((dalam hati, yess!!!! kerushh balas ws ai)) hahahaha ((eeeuuwww desperate nya saya)) okay okay, back to normal la. jangan suka sgt, takut nanti dia nampak sgt tasha suka dia kannn. so cover cover sikit hehehe. well masetu sebab dah give up dengan nazrin, tasha layan dia biasa jela i mean without any feeling aaaa. biasalah perempuan, bila crush reply ws, em gilaaa tak suka? mahunya keluar bilik menjerit tau. tapi sebab masih ada kekuatan, tasha cool je hahahaha. day by day dia tetap ws emmm ((dalam hati dah pelik sangat dan em mungkin lagi beberapa hari dia akan tinggalkan aku lagi em ok)) see? betapa redha nya ai untuk memiliki cinta dia cewahhh.


    day by day kami semakin rapat. haaa sampai la masetu dia teman tasha pergi pantai yeyyy hehehe my favourite place!!! ((sebelum dgn dia, pantai la favourite place. sekarang dah ada dia, beside him la is my favourite place hehehehehe)) ((mohon biy terharu bila baca kahkahkah)) guest wht? 7 april tu lah our first date hiks, biy are you remember about that day? hehehe bayangkan, itulah kali pertama kami bertentang mata, bergurau senda, etc. jangan cakaplah, dia punya bahagia fuh fuhhh tak boleh describe. emm sampai roommate tanya, "kau ada pape ke dgn dia?" hahahahaha uishhhhh soalan cepumas masetu em diam je. hihihi, bukan nak cakap apa. after break up tasha kenal dgn beberapa orang lelaki tapi tasha masih kalah sebab em masih tak boleh lupakan faiz. so decide utk being single aicehhh. tapi sejak kehadiran nazrin em em iman ai tergugat sikit. hahahahaha day by day dia curi hati sayaaa hahaahahaha okay tak. ai je yang beria. 


    sampai lah sekarang, saya masih setia minat, suka, cinta, sayang dan rindukan orang yang pernah minat pada suatu ketika dahulu. he is mine now and in sha Allah, ada jodoh kita naik pelamin hihihihi aicehhh, berangannnn em em kata kata tu doa, so i keep call him as my husband right now. semoga kata kata itu menjadi kenyataan.

    Amirul Nazrin, sayang harap awak tetapkan hati awak untuk saya, seorang. Bersabar dengan saya, walau macam mana annoying sekalipun saya ni pada awak. Tegur saya bila saya salah. Tegur saya bila saya leka. Saya tetapkan hati saya untuk awak. I hope you will always beside me, no matter wht. okay biy? Promise me? I love you to the moon and back♥