//Tachaa story♥ Nzatul Ntasha Nsarudin ♥

 photo ce467b4f-463c-4a84-9154-35a6e4866a5f_zpsghbnhbwp.jpg

  • Hi, I'm Nazatul Natasha Nasarudin ♥


  •  photo 044d77fb-6e8b-47fd-b3ea-0c0cf80ac1bc_zps51lnploa.jpg

  • Totally in love with him, Amirul Nazrin ♥


  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • 050117
    20170109 | 0 Comments
    05012017

    Sekian lama tak update, idk how many years i know u tapi we still dk each other ((kot lah)) lately ni rasa macam something wrong. Sayang, don't u think yang kita dah lain? Kita tak mesra macam dulu. Kita tak manja macam dulu. Manja yang sekarang awak buat buat je. Emmm sayang, i want the old us. Tah la, saya memang introvert. Susah sangat nak adapt dengan orang. Saya tak suka nak ada kawan. Saya nak awak. But at the same time i know awak rimas dengan saya. Emmm how i can live without u biy. I have no idea how much that i love you. If i can throw all this feeling kan best. Em. Sumpah, its fucking hard for me. All the situation we through together make me more to know u, to love u, hmmm i know its not same to you.


    xoxo, tacha ♥